Πρόγραμμα σπουδών Α΄ Λυκείου Χειμερινά

Η Α’ Λυκείου αποτελεί το θεμέλιο λίθο όλου του οικοδομήματος που χτίζει ο μαθητής για την επιτυχία του στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ θέτει γερές βάσεις με το μαθητή, ώστε να εγκλιματιστεί ο ίδιος στις απαιτήσεις του Νέου Λυκείου.

Έτσι λοιπόν, οι μαθητές μας:

  • Καλούνται να ανταποκριθούν σε γραπτές εξετάσεις το Μάιο. Με τα συνεχή δίωρα διαγωνίσματα προετοιμάζονται από τους καθηγητές τους σε αυτή τη βάση διαμορφώνοντας μία τεχνική απάντησης θεμάτων.
  • Εμβαθύνουν σε θεμελιώδεις ενότητες οι οποίες στο σχολείο λόγω αστάθμητων παραγόντων μπορεί να διδάσκονται επιφανειακά ή και συμπιεσμένα χρονικά. Αυτές οι γνώσεις θα θεωρηθούν προαπαιτούμενες για τις εισαγωγικές εξετάσεις των δύο επόμενων τάξεων.
  • Εισέρχονται σε φάση προεπιλογής κατεύθυνσης. Με τα συνεχή δεδομένα από τα τεστ και τα διαγωνίσματα συνειδητοποιούν τις κλίσεις τους και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, τα οποία τα αντιστοιχούν σε στόχους.

Για αυτό το λόγο, προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας.

Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:

Πρόγραμμα Σπουδών Α΄ Λυκείου

Θέτουμε στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας το μαθητή.
Κατανοούμε τις ανάγκες του ως μαθητή και ως εφήβου, ενισχύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που θα τονώσουν τη διαδικασία εκπαίδευσής του. Εδραιώνουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον ίδιο και με την οικογένειά του, τον καθοδηγούμε και συμπορευόμαστε στο δρόμο του προς την επιτυχία!
Τον εμπνέουμε!»