Πρόγραμμα σπουδών Β΄ Λυκείου Χειμερινά

Η Β’ Λυκείου είναι τάξη επιλογής κατεύθυνσης. Ο μαθητής ουσιαστικά προετοιμάζει την ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων που οδηγούν στα Πανεπιστήμια.

Η τάξη αυτή είναι πολύ σημαντική για την εξοικείωσή του με τον τρόπο δουλειάς, με τις βασικές αρχές της φροντιστηριακής εργασίας, έτσι ώστε να αφομοιώνει και να συμπληρώνει τις γνώσεις και το υλικό του έως τις ημέρες των τελικών εξετάσεων.

Η πρότασή μας για τους μαθητές της Β’ Λυκείου που στοχεύουν σε σχολές υψηλής ζήτησης:

Στη φροντιστηριακή μας μονάδα λειτουργούν κατά την περίοδο του χειμώνα τμήματα Β΄ Λυκείου με ενισχυμένο πρόγραμμα προετοιμασίας σε ύλη της Γ΄ Λυκείου.

Συγκεκριμένα, στο 1ο τετράμηνο διδάσκονται τα μαθήματα προσανατολισμού και γενικής παιδείας της Β΄ Λυκείου, ωστόσο ξεκινά και η προετοιμασία μαθημάτων της Γ’ λυκείου, όπως ΑΟΘ, ΑΕΠΠ, Κοινωνιολογία, Βιολογία.

Στο 2ο τετράμηνο διδάσκονται κυρίως τα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου. Έτσι, οι μαθητές μας στο τέλος της χρονιάς είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν τα θερινά τμήματα, στα οποία συνεχίζεται η προετοιμασία στην ύλη της Γ’ λυκείου.

Με αυτό τον τρόπο, τα τμήματα αυτά, έχουν το πλεονέκτημα ότι τελειώνουν στη Γ’ Λυκείου την ύλη πολύ νωρίς και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα για πολλές επαναλήψεις και διαγωνίσματα, γεγονός που τους εξασφαλίζει την επιτυχία του στόχου τους και μάλιστα σε σχολές της 1ης τους επιλογής.

Προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας.

Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:

Πρόγραμμα Σπουδών Β Λυκείου Θετικές
Πρόγραμμα Σπουδών Β Λυκείου Οικονομίας
Πρόγραμμα Σπουδών Β Λυκείου Ανθρωπιστικές
Πρόγραμμα Σπουδών Β΄ Λυκείου Υγείας
«Κάνε την πορεία σου προς τις εξετάσεις… πορεία σιγουριάς και επιτυχίας!»