Πρόγραμμα σπουδών Α΄ Λυκείου Χειμερινά

Η Α’ Λυκείου αποτελεί το θεμέλιο λίθο όλου του οικοδομήματος που χτίζει ο μαθητής για την επιτυχία του στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ θέτει γερές βάσεις με το μαθητή, ώστε να εγκλιματιστεί ο ίδιος στις απαιτήσεις του Νέου Λυκείου.

Έτσι λοιπόν, οι μαθητές μας:

  • Καλούνται να ανταποκριθούν σε γραπτές εξετάσεις το Μάιο. Με τα συνεχή δίωρα διαγωνίσματα προετοιμάζονται από τους καθηγητές τους σε αυτή τη βάση διαμορφώνοντας μία τεχνική απάντησης θεμάτων.
  • Εμβαθύνουν σε θεμελιώδεις ενότητες οι οποίες στο σχολείο λόγω αστάθμητων παραγόντων μπορεί να διδάσκονται επιφανειακά ή και συμπιεσμένα χρονικά. Αυτές οι γνώσεις θα θεωρηθούν προαπαιτούμενες για τις εισαγωγικές εξετάσεις των δύο επόμενων τάξεων.
  • Εισέρχονται σε φάση προεπιλογής κατεύθυνσης. Με τα συνεχή δεδομένα από τα τεστ και τα διαγωνίσματα συνειδητοποιούν τις κλίσεις τους και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, τα οποία τα αντιστοιχούν σε στόχους.

Για αυτό το λόγο, προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας.

Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:

Πρόγραμμα Σπουδών Α΄ Λυκείου

Θέτουμε στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας το μαθητή.
Κατανοούμε τις ανάγκες του ως μαθητή και ως εφήβου, ενισχύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που θα τονώσουν τη διαδικασία εκπαίδευσής του. Εδραιώνουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον ίδιο και με την οικογένειά του, τον καθοδηγούμε και συμπορευόμαστε στο δρόμο του προς την επιτυχία!
Τον εμπνέουμε!»

Πρόγραμμα σπουδών Β΄ Λυκείου Χειμερινά

Η Β’ Λυκείου είναι τάξη επιλογής κατεύθυνσης. Ο μαθητής ουσιαστικά προετοιμάζει την ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων που οδηγούν στα Πανεπιστήμια.

Η τάξη αυτή είναι πολύ σημαντική για την εξοικείωσή του με τον τρόπο δουλειάς, με τις βασικές αρχές της φροντιστηριακής εργασίας, έτσι ώστε να αφομοιώνει και να συμπληρώνει τις γνώσεις και το υλικό του έως τις ημέρες των τελικών εξετάσεων.

Η πρότασή μας για τους μαθητές της Β’ Λυκείου που στοχεύουν σε σχολές υψηλής ζήτησης:

Στη φροντιστηριακή μας μονάδα λειτουργούν κατά την περίοδο του χειμώνα τμήματα Β΄ Λυκείου με ενισχυμένο πρόγραμμα προετοιμασίας σε ύλη της Γ΄ Λυκείου.

Συγκεκριμένα, στο 1ο τετράμηνο διδάσκονται τα μαθήματα προσανατολισμού και γενικής παιδείας της Β΄ Λυκείου, ωστόσο ξεκινά και η προετοιμασία μαθημάτων της Γ’ λυκείου, όπως ΑΟΘ, ΑΕΠΠ, Κοινωνιολογία, Βιολογία.

Στο 2ο τετράμηνο διδάσκονται κυρίως τα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου. Έτσι, οι μαθητές μας στο τέλος της χρονιάς είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν τα θερινά τμήματα, στα οποία συνεχίζεται η προετοιμασία στην ύλη της Γ’ λυκείου.

Με αυτό τον τρόπο, τα τμήματα αυτά, έχουν το πλεονέκτημα ότι τελειώνουν στη Γ’ Λυκείου την ύλη πολύ νωρίς και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα για πολλές επαναλήψεις και διαγωνίσματα, γεγονός που τους εξασφαλίζει την επιτυχία του στόχου τους και μάλιστα σε σχολές της 1ης τους επιλογής.

Προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας.

Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:

Πρόγραμμα Σπουδών Β Λυκείου Θετικές
Πρόγραμμα Σπουδών Β Λυκείου Οικονομίας
Πρόγραμμα Σπουδών Β Λυκείου Ανθρωπιστικές
Πρόγραμμα Σπουδών Β΄ Λυκείου Υγείας
«Κάνε την πορεία σου προς τις εξετάσεις… πορεία σιγουριάς και επιτυχίας!»

Πρόγραμμα σπουδών Γ΄ Λυκείου Χειμερινά

Η Γ’ Λυκείου είναι η τάξη κατά την οποία ο μαθητής προετοιμάζεται να γίνει ο αυριανός ακαδημαϊκός πολίτης επιτυγχάνοντας την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου είναι επιβεβαιωμένη η αναγκαιότητα για τη σωστή οργάνωση της μελέτης του και την έγκαιρη κάλυψη και αφομοίωση όσων διδάχτηκαν.

Το φροντιστήριο μας παρέχει:

  • Ομοιογενή τμήματα 2-5 μαθητών
  • Γνωστική κάλυψη, αλλά και κριτική αφομοίωση των διδαχθέντων.
  • Διαρκή τεστ και διαγωνίσματα προσομοίωσης για την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών
  • Συστηματική διαδικασία επαναλήψεων
  • Συζήτηση με μαθητές και γονείς για την κάλυψη των στόχων των παιδιών

Προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας.

Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:

Πρόγραμμα Σπουδών Γ Λυκείου Ανθρωπιστικές
Πρόγραμμα Σπουδών Γ Λυκείου Θετικών
Πρόγραμμα Σπουδών Γ Λυκείου Οικονομίας
Πρόγραμμα Σπουδών Γ΄ Λυκείου Υγείας

«Η γνώση θέλει σύστημα και ευθύνη,
θέλει πείρα και μεράκι!»